Speakerinspelning – Voice Over

Vi producerar Speakerinspelningar för video, e-learning, telefonväxlar, internet m.m. Vi åtar oss såväl nationella som internationella uppdrag. Vi har stort antal röster på olika språk i vårt ”stall”.

Detta har blivit en stor bit av vår verksamhet. I det moderna mediesamhället ser och hör vi mer och mer inspelad information. Vi har ett eget ”stall” av speakers, som i professionen arbetar som skådespelare, informatörer, lärare mm. Naturligtvis har vi speakers i en mängd olika språk, ex. svenska, norska, danska, finska, engelska(UK-accent), engelska(USA-accent), tyska, spanska, franska, italienska, kinesiska m.fl.. Nedan nämner vi några områden som vi har producerat speakerinspelningar för. Om du har behov av speaker även för andra områden eller språk, hör av dig!

Lyssna på ett ljudkollage på alla olika språk vi spelat in

Utbildning/E-learning

Många utbildningar görs idag som interaktiv E-learning. SGV Recording har spelat in och levererat över 250 000 ljudfiler med speaker för E-learning under de senaste 15 åren.

Produktinformation

Fler och fler tillverkare använder Internet eller CD-R skiva som plattform för sin produktpresentation och användarinstruktioner. Att både använda bild, text och tal gör informationen mera träffsäker.

Turistinformation

Även detta är ett område som växer. Mer och mer kommer vi att på semestern få höra ”Tryck på knappen så får du höra om kyrkans histora” Smidigt och effektivt!

Telefonväxlar

Många företag har automatisk talsvar i telefonväxeln. ” Du har plats nr. 7 i kön. Tack för att du väntar”, har väl alla fått uppspelat i telefon. Vi spelar in med en proffsig och trevlig speakerröst och levererar filerna i önskat ljud-dataformat. Tänk på att kundens väntan i luren är ett perfekt annonsplank! Passa på att informera om företaget eller varför inte presentera erbjudanden! LYSSNA!

Internet och Intranet

Många vill ha tal till sina hemsidor. Varför inte presentera företaget med ljud! Att ha ett bra Intranät på större företag är idag ett viktigt led i informationsflödet. Chefen vill kanske leverera månadsbrevet i person, dvs han läser in brevet som en ljudfil. Vi kan komma ut till er och spela in på plats!

Videofilm

Vad vore en film utan speaker. Med en professionell speakerröst och inspelning höjer du kvaliteten på din videofilm. Speakern kan läsa i synk med videobild i studion. Vi har levererat speakerinläsningar för film till bl.a. för Mountain Media och ABB.

Reklam

Radioreklam är också en bit av vår verksamhet. Kreativitet och fantasi är nyckelorden! Antingen kommer du med färdigt manus eller så hjälper vi gärna till. En av våra medarbetare har en gedigen historia inom radio, både som tekniker och radiopratare. Han huserade under många år hos Mix Megapol och Sveriges Radio P4 Västmanland.

Många gjorda jobb

Med stolthet kan vi nämna att vi har levererat speakerproduktioner till många nationella och internationella företag, bl.a. ABB, Domstolsverket, Ericsson, Försäkringskassan, Telia, Sandvik, CAD-Q, Pfizer, Handelsbanken, Auto-CAD, Luftfartsverket, Babybjörn, Svenska Kyrkan, Hyresgästföreningen, Mälarenergi, TNT, Swedbank, Svevia, Vägverket, ITT, Bredbandsbolaget, Studentlitteratur, Lantmännen, Ramboll m.fl.