Överföring till CD från vinyl, 78-varvare, tape och kassetter

Dina värdefulla inspelningar på rullband, 78 varvare eller vinylskivor överför vi till CD. Vi har all utrustning som krävs för att överföra dina värdefulla gamla inspelningar till ett idag gångbart digitalt media.

78-varvare/Vinylskivor

Många gamla 78-varvare och vinylskivor låter knastriga och illa! Vi kan överföra dina gamla godingar till CD. Genom att använda den senaste digitaltekniken kan vi ”tvätta” bort mycket av allt brus och knaster och på så sätt få fram musiken ur dina gamla skivor! Här har du möjlighet att blanda låtar och ordning på cd -skivan efter egen smak! Låtarna mastras sedan digital för optimalt ljud.

Kassettband/Rullband/DAT-band/Mini-Disc

Rädda dina gamla bandspelarband innan de blir ospelbara! Gamla rullband och kassettband åldras snabbt, banden tappar diskant och blir sköra och går av. Vi har ett antal äldre bandspelare som klarar av att spela av ditt band så vi kan överföra inspelningen till CD. För kassetter har vi professionell bandspelare: Nakmishi. Givetvis genomgår din inspelning en ”brustvätt” så att du återigen kan njuta av din gamla inspelning. Låtarna mastras sedan digital för optimalt ljud.

Video

Vi överför dina videofilmer tll DVD

Kontakta oss för mer information!